Антон Недялков, който е капитан на български шампион Лудогорец, говори на пресконференция преди гостуването на Фенербахче от третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят в Турция е утре, 26 октомври от 19:45часа.

"И аз съм на мнение, че на отбор като Лудогорец не му приляга да губи с 1:7. Това е срамно, вече е в миналото. Надяваме се да се представим добре срещу Фенербахче. Знаем какви фенове имат. Излизаме да се забавляваме“, започна той.

"Фенербахче има невероятни футболисти, с класа. Надявам се да се представим добре срещу тях и да ги затрудним.

Доста време бях извън терените и една такава контузия е доста тежка за приемане. На 90% съм възстановен. Имам леки болки, но те са бели кахъри. С тренировките и мачовете ще бъда отново това, което трябва“, каза още капитанът.

"Имах достатъчно време да гледам, да наблюдавам, да видя къде могат да се подобрят нещата. Мисля, че с моето присъствие мога да помогна на отбора да е по-спокоен и се надявам това да се случи“, сподели Недялков.

"Не съм пророк, не знам на кое място ще завършим. Надявам се да се класираме към следващата фаза“, завърши левият бек на "орлите".