Феновете на Левски напълниха стадион "Георги Аспарухов" за мача с ФК Шкупи от Лигата на конференциите, а трибагреници заляха трибуните, предаде репортер на "Фокус". Привържениците бяха подготвили страхотна хореография. В началните минути на двубоя феновете издигнаха цветни картони, а след това развяха и българските трибагреници.

Хореографията на феновете е по случай Илинденско-Преображенското въстание, което избухва на 2 август 1903 година. Именно това бе идеята на запалянковците с картоните.

На трибуните бе издигнат и любопитен транспарант: "Ако някой ми каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, ако ми каже, че не съм българин - главата". 

Думите са на незабравимия революционер, дал живота си за Пиринска Македония, Тодор Александров.

Припомняме, че срещата в Скопие приключи с победа на Левски с 2:0. Двубоят бе белязан от неприятни инциденти, като фен на българския тим бе наръган с нож. Момчето вече е транспортирано в България и настанено в ВМА.

Драгомир Андонов бе опериран непосредствено след мача миналата седмица. Лекарите в болница “Свети Наум" в РСМ са дали разрешение точно седмица по-късно той да бъде превозен и да продължи лечението си у нас.