Якуб Пьотровски е една от водещите фигури в Лудогорец в момента. Той се разписа два пъти при успеха с 4:0 срещу Спартак Търнава на 21-и септември в груповата фаза от Лигата на конференциите. Полякът вкара още голове, работи много в средата на терена и бе извикан в националния отбор. Той говори пред медиите преди гостуването на словаците утре вечер от 22:00 часа. Според него сега срещата ще е много по-различна от първата, когато разградчани спечелиха с 4:0 на 21 септември.

"Очаквам много по-различен мач от първия срещу този съперник. Те играят у дома, така че вероятно ще са по-труден противник, по-агресивни. Ние вече сме наясно с това и сме готови за утрешния мач за всяка ситуация, която се появи на терена. Що се отнася до мен - да, уверен съм. Но не само защото имам добри мачове с националния отбор, а и защото вече в Лудогорец ми се получават нещата", призна той.

Пьотровски вкара доста попадения този сезон, а някои от тях - решаващи. Въпросът към него бе какво се е променило, за да се стигне до това по-различно лице.

"В някои двубои играя малко по-високо в постройката на халфовата линия. Ще видим утре, но досега просто оползотворих шансовете си, които ми се откриха. Имах и няколко пропуска, които не биваше да се пропускат. Но по-скоро намирам правилното време и се намирам на правилното място в наказателното поле. Стрелям добре също така и извън голямото наказателно поле, когато ми се отвори възможност. Това са нещата, които са се променили", завърши полякът.

Лудогорец е трети в група "Н" с 6 точки, а Спартак Търнава има една и е на последната четвърта позиция.