Тази вечер на националния стадион "Васил Левски" отборът на ЦСКА 1948 ще направи официалния си дебют в европейските клубни турнири. Съперник във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите на тима на Атанас Рибарски е румънският ФКСБ.

Срещата е в 20:30 часа, а ЦСКА 1948 може да се надява да пренесе добрата си форма от началото на сезона и в дебютното си участие в Европа. Финалистът в турнира за Купата на България от миналия сезон спечели в първите два кръга на Първа лига, победи и гръцкия Арис в последната си контрола.

В тези три срещи Атанас Рибарски и футболистите допуснаха само един гол и реализираха седем.

ЦСКА 1948 ще трябва да се спре и атаката на ФКСБ, които също стартираха в Румъния с две победи, но неизменно допускаха попадения във вратата си, което със сигурност може да означава, че българският тим ще има възможности пред противниковата врата и трябва да се възползва от тях.

Днешната програмата на втория предварителен кръг на Лигата на конференциите започва още в 18:00 часа с двубоя между Струга и Будучност. В 19:00 часа е мачът между РФС и Сабах Баку. 45 минути по-късно в Дания Мидтиланд посреща сребърния медалист на Люкмембург - Нидерком.

В 21:00 часа стартират късните двубои в днешната програма, които противопоставят отборите на Неман и Балзан и Фенербахче срещу Зимбру Кишинев.