Нападателят на ЦСКА 1948 и националния отбор Георги Русев изрази увереност, че "червените“ имат сили да се поздравят с крайния успех след двата мача срещу ФКСБ.

ЦСКА 1948 приема ФКСБ в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Двубоят е на 26 юли (сряда) от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски“.

"Повечето момчета в отбора нямаме опит в такива мачове, но това не трябва да ни пречи да се представим добре и да се поздравим с краен успех след двата двубоя – каза Русев. - Излизаме и играем 90 или 95 минути, всичко си зависи от нас. Те могат да говорят колкото си искат. Важното е ние какво ще предоставим. Основната разлика може да бъдат съдийските отсъждания. Знаете колко по-свободна е играта и колко по-динамични стават мачовете в европейските клубни турнири".

"Очакванията ми са да се сбием и да има един хубав двубой - утре и след една седмица – каза друг играч на ЦСКА 1948 Реян Даскалов. - Надявам се да победим. Със сигурност ще има разлика в динамиката на играта. В България повечето отбори имат по-ниско темпо на игра, като изключим ЦСКА, Левски и Лудогорец".