Словашкият Търнава и френският Лил ще играят в групите на турнира Лига на конференциите. И двата отбора трябваше да преминат през продължения в реваншите си от плейофите за участие в групите.

Търнава измъкна като гост 2:1 срещу Днипро-1 от Украйна. Двубоят се изигра в Кошице. Първият мач завърши наравно 1:1 а в редовното време на реванша двата тима също си размениха по едно попадение.

Гол на Мартин Буката в 106-ата минута донесе крайния успех за Търнава.

Преди това още в 3-ата минута Търнава поведе чрез Ерик Даниел. В 61-ата минута аржентинецът Николас Горосито си вкара автогол за 1:1.

Тимът на Днипро-1 приключи мача с девет души, след като в продълженията най-напред директен червен картон получи Руслан Бабенко, а след това за втори жълт бе отстранен и Олег Горин.

В Риека тимовете на Риека и Лил завършиха наравно 1:1, като в първия мач Лил победи с 2:1. С общ резултат от двата мача 3:2 френския отбор се класира напред.

В реванша французите стигнаха до изравнителния гол, който ги прати напред, в 109-ата минута чрез Джонатан Дейвид. Преди това Риека поведе в 58-ата минута чрез Иван Смолчич, а в 69-ата минута попадение за Лил на Дейвид бе отменено заради засада след намеса на системата ВАР.