Много разочароващ резултат, едно от най-жестоките неща е да получиш гол в 96-ата минута. Но това е футболът. Това коментира след отпадането на Апоел (Беер Шева) от Левски в третия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите треньорът на тима от Израел Елянив Барда.

Левски победи като домакин Апоел с 2:1 с гол на Роналдо в 96-ата минута. Първият мач завърщи наравно 0:0. С общ резултат от сдвата мача 2:1 Левски продължава напред в турнира.

"От първия гол на Левски до края на мача ние бяхме по-добрият отбор на терена, доминирахме и създадохме ситуации за разлика от предишните ни мачове – заяви още треньорът на Апоел Елянив Барда след мача. - Затова не мога да имам съществени оплаквания към играчите, те дадоха всичко от себе си. За нещастие всичко тръгва много зле за нас още от началото на сезона. Не можем да пренебрегваме трудностите, които изпитваме и трябва да направим всичко необходимо, за да коригираме нещата, за да се завърнем към победите и да радваме феновете, които са много важни", коментира Барда.