Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори на официална пресконференция преди утрешния мач-реванш от плейофите на Лига на конференциите срещу Сервет. Първата среща в Швейцария завърши 0:0, а двубоят в четвъртък в Разград започва в 19:45 часа.

"Утре ритъмът на мача ще бъде друг в сравнение с първия двубой. Не мисля, че мачът ще е кой знае колко различен. И двата отбора се познават добре. При всички случаи резултатът беше добър за нас в първия мач, но шансовете за продължаване напред остават равни. Те са много добър отбор, добре окомплектован, не им пречи да играят като гости“, заяви Дерменджиев.

"Трябва да сме много умни. Теренът в Женева не беше добър, но това не може да ни служи за оправдание. Нашият терен е по-добър и се надяваме това да ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители. Ивайло Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички играчи са добре. Предпочитам отборът да играе еднакво добре и като домакин, и като гост“, завърши бившият национален селекционер.