Антон Недялков се завърна за Лудогорец след 10 месеца пауза, в които лекува сериозна контузия на петата. Защитникът, който е основен капитан на отбора, макар и без игрова практика снощи отново демонстрира високо ниво.

Разградчани отстъпиха с 1:3 пред турския Фенербахче в третата си среща от група "Н" в Лигата на Конференциите и остават с 3 точки, а противниците им на са върха на подреждането с 9.

"Загубихме може би, защото все още правим детински грешки. В такива мачове големи отбори като Фенербахче, такива грешки не бива да се допускат. Ние направихме 3 и нямаше как да не загубим. Но вече играем малко по-спокойно, ако трябва да сравним днешната среща с онази в Дания, когато отстъпихме много тежко на Нордселанд. Може би вече сме разбрали къде сме сгрешили. Тепърва има какво да работим, какво да подобряваме. Все още има време и мисля, че вървим в правилната посока. Все пак сме млад отбор, тепърва се изграждаме", каза той.

Попитан как се чувства след такава дълга пауза заради травма, той отвърна: "Аз тепърва навлизам в отбора. Не съм правил подготовка, нямам физическия капацитет да издържа, но има достатъчно време за да подобрявам формата си".

"Дали можем да ги победим на реванша? Винаги има шанс. Мач с мач не си прилича и се надявам да покажем добро лице, да се надиграваме. И все пак да играем така, че да излезем с достойнство, да говорят с респект за нас. Но ние винаги играем за победа. Надявам се оставащите 3 двубоя в групата да ги изиграем по най-добрия начин", допълни той.

За завръщането на наставника Георги Дерменджиев: "Дерменджиев нямаше голямо време да променя в отбора каквото и да е. Тепърва ще започва да разговаря отделно с футболистите, да напасва хората към неговата философия на игра. Иска време. Това ще помогне на отбора да се изгради нещо стойностно".