Вярвам много в нашия отбор и мисля, че играчите се развиват много добре. Идваме за победа. Това заяви треньорът на Левски Николай Костов на официалната си прескорференция преди мача на "сините“ срещу македонския Шкупи.

Левски гостува на Шкупи в първи мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на стадион "Тоше Проески“ е на 27 юли (четвъртък) от 22:00 часа.

"Запознати сме добре с отбора на Шкупи – каза още Николай Костов. - Анализирахме противника. Жереми Петрис ще се присъедини малко по-късно към отбора. Той си е забравил паспорта. Не очаквайте сензации и наказания. Случват се такива неща. Има някакви смущения в Рикардиньо, но мисля, че ще бъде на линия за мача. Капитанската лента вече е предадена на Цунами. Една от уговорките бе капитан да бъде чужденец, а имам много такива в отбора. Основният капитан е Николай Михайлов. Другите капитани са Краев и Цунами. Знаете много добре, че Сундберг беше един от основните ни футболисти. Трябва да преглътнем това, че вече не е с нас. Беше ми симпатичен, но вече ми е безразличен, защото е в Лудогорец. Имаме футболисти, които да заменят достойно Ноа".

Специалистът коментира и последните две попълнения на Левски – халфовете  Асими Фадига и Дарлан.

"Единият е атакуващ полузащитник. Не е в добро физическо състояние, не е готов напълно, но мисля, че е време да му се дава възможност – каза Николай Костов. - Опорният полузащитник, който е с плеймейкърски качества, се присъедини към отбора вчера. За Дарлан даже нямам информация. Не съм наблюдавал неговото физическо състояние и не мога да кажа кога ще може да се присъедини към състава“.

Специалистът не пропусна да благодари на феновете, които пътуват до Република Северна Македония за мача.

"За нас е много важно да бъдем подкрепяни от нашите фенове. Радваме се, че ще има голямо присъствие на наши фенове. За играчите ще бъде удоволствие“, каза Костов.