Убеден съм, че Ивайло Петев ще подготви перфектно отбора на Лудогорец за мача срещу Спартак (Търнава).

Това коментира пред словашките медии полузащитникът на Спартак Роман Прохазка в навечерието на мача на отбора му с шампиона на България.

Лудогорец приема Спартак (Търнава) на 21 септември (четвъртък) от 19:45 часа в мач от първия кръг в група "H“ на турнира Лига на конференциите.

Прохазка, който е бивш играч на Левски, познава отлично отбора на Лудогорец.

"Не бяхме фаворити дори в предварителните кръгове и мисля, че тази роля ни подхожда – заяви още един от големите любимците на феновете на Левски. - Трудно е да кажа как Лудогорец ще подходят към мача, но българският тим има голяма самочувствие“.

От своя страна, треньорът на Спартак Михал Гашпарик потвърди, че няма да може да разчита за мача в Разград на бранителя Лукаш Щетина, който е с вирусно заболяване.

"Лекарите направиха каквото могат, но когато футболистът не се чувства добре, не искахме да рискуваме да зарази останалите, така че остана у дома – посочи Гашпарик. - Очаквахме Ерик Даниел да се присъедини за тренировките, но той все още има болки. Николас Горосито вече тренира напълно, така че ще бъде готов за мача“.