Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след загубата на своя тим от ФКСБ с 2:3 днес и отпадането от Лигата на конференциите в дебютното си участие в турнира.

“Разочарован съм, разбира се. Мисля, че и в първия, и във втория мач допуснахме леки голове и не заслужавахме така да отпаднем. Това е футболът, за съжаление, трябва да си извадим поуките. Тези грешки в Европа костват много.

Променихме цялостно облика си с един човек по-напред. Имахме и първото полувреме ситуации, но пак казвам и първият гол днес, и вторият бяха много леки. В Европа не може с такива леки грешки. Ще си извадим поуките. Имаме много нови, някои се адаптират бързо, друго не, но се радвам, че влязоха днес и доминирахме през целия мач.

Грешки всеки допуска. Не е редно да се виним. Искам да поздравя футболистите за реакцията им, след като се върнахме в двубоя. За мен това поведение е по-важно от грешките.

Бързо трябва да превключим. Увереността ни бе необходима. С такива мачове и противници се трупа тя. Ако продължават футболистите да работят по същия начин, ще намалим тези грешки до минимум и ще сме по-усмихнати след такива двубои", заяви Рибарски.