Луис де ла Фуенте, селекционер на испанския национален отбор, заяви, че срещу Албания "Ла Фурия" ще бъде с най-доброто и няма да прави експерименти, защото тимът вече се е класиране за осминафиналите на ЕВРО 2024.

Испания играе утре от 22:00 часа българско време срещу Албания в последен мач от своята група на форума на Стария континент. За момента "иберийците" са първи в група "В" с 6 точки. Албания имат 1, с колкото е и тимът на Хърватия. Настоящият еврошампион Италия е с 3. Всеки един от преследвачите на Испания може да продължи напред при определени обстоятелства.

"Рискуваме много престиж, признание и продължаваме да се подобряваме. Ще подходим към мача така, сякаш е последен. Най-добрите играчи ще участват в този мач. Ние мислим само за победата, защото искаме да спечелим всеки мач.

Ще направим промените, които смятаме за подходящи, за да имаме най-добрия отбор за този мач. Имам сляпо доверие в 26-те, които са тук. Много съм спокоен в този смисъл. Голямото притеснение е да не се контузи някой футболист. Това е най-лошата новина за един треньор“, като Де ла Фуненте припомни, че Испания са дошли в Германия, "за да спечелят всичките седем мача“.