Националният селекционер на Австрия - Ралф Рангник, говори след загубата на неговия тим от Франция. Австрийците претърпяха поражение в първия си мач на ЕВРО 2024 с 1:0.

"Всички сме много разочаровани. Позволихме на Франция да спечели, те не отбелязаха попадение, това беше нещастен автогол от наша страна. Мисля, че решаващ момент за нас беше малко по-рано, когато имахме огромен шанс да направим 1:0. Това беше явна грешка на съдията да не отсъди корнер... Мисля, че той беше единственият човек на стадиона, който си помисли, че това е удар от вратата", каза селекционерът.

"Като цяло французите спечелиха победата, но фактът, че ние преследвахме изравнителното попадение през цялото време, говори за представянето на нашия отбор. Мисля, че никой не може да обвини тима, че не е достатъчно мотивиран, че не работи достатъчно. Играчите дадоха всичко от себе си. Не винаги взимаха правилните решения с топката. Но не беше лесно, французите бяха агресивни, играха компактно и това не беше изненада", добави бившият наставник на Манчестър Юнайтед.