Националният селекционер на Сърбия - Драган Стойкович, говори след загубата на неговия тим на европейското първенство. Западните ни съседи отстъпиха с 1:0 на Англия в първи мач за двете държави от група "С".

"Получи се добър мач с два много качествени отбора. Англичаните са много силни, но и ние бяхме смели - точно такива играчи искам да виждам. Смените, които направих, успяхме да контролираме топката и да накараме Англия да се защитава. Горд съм с представянето ни - не заслужавахме да загубим, но продължаваме да се борим", заяви бившият национал на Югославия.

"Душан Тадич започна на пейката заради тактически причини - исках да го имам свеж за последните 45 минути. Това беше въпрос на схема на игра. Разбира се, че не съм доволен от резултата, но това вече е в миналото. Имаме достатъчно време да починем и да се възстановим. Ще дадем всичко от себе си срещу Словения - ще търсим задължителна победа. Поздравявам момчетата за играта. Единствено не съм доволен от резултата. Не ми харесва да губя, но това е част от играта", заяви националният селекционер на сърбите.