Силвиньо, селекционер на албанския национален отбор по футбол, заяви, че е много щастлив за тима след равенство 2:2 при срещата с Хърватия на Европейското първенство в Германия.

"Мисля, че заслужихме равенството. Играхме със сърце. Борихме се със сърце и точно това представя тази нация.

Тази точка ще важи за този отбор до края на живота на футболистите. Ние сме млад състав, а едва за втори път сме на такъв турнир. Трябва, влизайки на терена да използваме всеки момент, за да се борим със сърце и да си извадим поуки от Европейското първенство. Ще помня този мач до края на живота си.

Трябва да уважаваме съперника, защото Хърватия се справя наистина добре в последните години. Те има изключителни футболисти. Целият мач е труден за анализиране. През първото полувреме се справихме добре, но имахме трудности през втората част за повече от 15-20 минути. В крайна сметка заслужихме равенството.

Мисля, че направихме добри смени в хода на мача. В последните минути имахме възможности да спечелим и може би, ако имаше повече време, можехме да направим повече", заяви Силвиньо на пресконференцията след двубоя с "ватрените".