Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов изрази радостта си след убедителния успех с 5:1 в реванша срещу Астана в третия квалификационен кръг от Лига Европа. Според него съставът е изиграл силна среща, но играчите не трябва да се главозамайват и да мислят, че са постигнали нещо феноменално.

"Доста добра победа за нас. Изиграхме изключително силен мач. Започнахме с красиви атаки и ситуации за гол. Успяхме да реализираме ранен гол. Върнаха ни го бързо, но е радостно, че започнахме ударно второто полувреме. Търсихме ситуациите с удари от далеч, нещата се получиха. Днес направихме доста силен мач", заяви крилото.

"Отборът може още много повече. Важно е да сме здраво стъпили на земята. Да не мислим, че сме направили нещо феноменално. Другата седмица ни чака Аякс, който е изключително добър отбор с изключителни футболисти. Това са най-хубавите двубои и може да извлечем само позитивитъм от това нещо", убеден е той.

"Донякъде си оказа влияние и теренът в първия мач. Те са доста силен домакин. Днес желаехме повече победата, старахме се да държим повече топката. От този двубой може да се извлече само позитивизъм и хубави моменти", допълни българинът.