Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори след първата загуба на "мърсисайдци" в Лига Европа. "Червените" загубиха гостуването си на Тулуза с 3:2, но все още са лидер в класирането при два оставащи мача от груповата фаза.

Вчера английският тим можеше и да стигне до точката, но гол на Джарел Куанса в края бе отменен от Георги Кабаков след проверка на ВАР системата. Водещият български арбитър беше извикан от ВАР-съдията Драгомир Драганов пред монитора и той прецени, че има игра с ръка."Видях видеото едва сега и за мен това не е игра с ръка. Топката отива в гърдите и след това не виждам контакт с ръката, честно казано. Може би съдиите са гледали различна картина от моята. Но не съдийството е основният ми проблем тази вечер, а фактът, че не играхме достатъчно добре", заяви Клоп в минутите след края на мача.

"Загубихме заслужено, защото те спечелиха почти всички единоборства", каза още германският специалист.

"Не се притеснявам, че нямаме победа в последните два мача. В крайна сметка бяхме интензивни - дадохме всичко. Но проблемът е в един футболен мач, че трябва да направиш решаващите неща в правилния момент. Не можем да допуснем отново головете, които допуснахме", добави Клоп.