Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази разочарованието си след поражението с 1:4 от Аякс в първия плеоф от Лига Европа. Според него допуснатите голове първото полувреме са недопустими, но в същото време съставът не трябва да се срамува от продукцията през втората част.

"Допуснахме 3 гола, в които ако искаш нещо да направиш...това е немислимо. Не може да се срамуваме от втората част. Имахме доста ситуции. Нещо, което не може да си позволим е как допуснхаме първите 3 гола. Второто полувреме направихме няколко ротации. Играхме доста прилично. Само трябва да си извадим поуките. Трябва да насочим вниманието си към първенството и групите в Лигата на конференциите", призна той.

"Бяхме плахи през първата част и дадохме прекалено голям респект. Начинът, по който допуснахме головете, бяхме доста нерешителни. Не се сещам Аякс да е направил 2-3 положения първата част", продължи мисълта си Петев.

"Трябваше да продължим да играем. Да променим доста неща. Да играем както можем. Включиха се от пейката всички с ентусиазъм. За съжаление само един гол. На реванша трябва да изглеждаме както през втората част. Трябва да играем без никакъв страх", убеден е специалистът.