Даниеле де Роси, треньор на италианския гранд Рома, говори пред медии преди реванша от полуфиналите в Лига Европа срещу немския шампион Байер (Леверкузен). 

Първият двубой в Рим завърши при резултат 2:0 за "аспирините". Реваншът е утре в Леверкузен в 22:00 часа българско време.

"Никой няма да получи почивка за нашето пътуване до Бергамо. Пълен фокус върху двубоя в Леверкузен. Оценките, които правя, ще бъдат направени с играчите и клубния лекар, но те няма да бъдат направени с оглед на пътуването до Бергамо. Трябва внимателно да преценим как се справят всички.

Този ​​мач е важен за нас и не можем да подценяваме задачата. Искам да поговоря добре с Пауло Дибала, с лекаря, защото искам да разбера цялата ситуация“, коментира специалистът.

Байер (Леверкузен) обяви на феновете си информация за финала в турнира Лига Европа пред реванша с Рома. Ето какво каза Де Роси в отговор на случилото се:

"Това са грешки, които не са направени от треньорския щаб или от играчите. Това е отговорност на някой друг, билетната каса или който и да е там. Мисля, че отборът и персоналът на Леверкузен са концентрирани върху нашия мач и имам усещането, че ще се провалят.

Всички сме го виждали, коментирали сме го, но това не ни притеснява, нямаме нужда от повече мотивация.

Трябва да дадем всичко от себе си в търсенето на голове. Когато не го направихме последния път, беше защото (Леверкузен) бяха твърде добри. Натиснахме добре, създадохме няколко положения. Дори когато настроението и атмосферата паднаха, се стараехме до последно“, заяви Де Роси.