Вкаралият единствения гол при успеха на българския шампион Лудогорец - Матиас Тисера беше щастлив, но и тъжен от победата на своя тим над Аякс.

Лудогорец приключи тазгодишното си участие в Лига Европа. "Орлите" отпаднаха в плейофите от Аякс след победа с 1:0 на реванша в Амстердам. Въпреки минималния успех, разградчани отстъпиха с 1:4 в първия двубой и с общ резултат 2:4 отпадат от надпреварата.

"Щастлив съм да вкарам гол срещу този клуб. Може би един малко тъжен триумф, защото не продължаваме в Лига Европа. Но ще направим история с този гол и мачът, който направихме", започна Тисера.

"Сменихме начина на мислене, бяхме много по-интезивни. Знаем, че Лудогорец е голям отбор с много качество и трябваше да направим, това което бяхме говорили".

"Излязохме като солиден отбор с много самочувствие и това се отрази на всички останали и изиграхме добър двубой. Смятам, че този мач ще бъде база за това, което предстои. След този мач трябва да вървим само нагоре. Един от най-важните голове за мен, защото всички знаем какво означава Аякс, но съм изключително щастлив с работата на съотборниците ми", завърши нападателят.