Старши треньорът на Аякс Морис Щайн коментира преди срещата с Лудогорец от плейофния кръг в Лига Европа, че българският шампион е голям отбор и доказателство за това са поредните му титли у нас. Специалистът добави, че очаква труден мач утре на "Хювефарма Арена".

"Лудогорец е добър отбор, който направи силен мач срещу Астана, всички видяхме какво се случи. Лудогорец е голям клуб, което е нормално като си спечелил първенството 12 пъти в последните 12 години и си играл в групите на Шампионска лига. Лудогорец е добър опонент", коментира Морис Щайн.

Той коментира и селекцията на Аякс за сезона, обяснявайки, че не е разочарован и добави, че разполага с много добри играчи.

"Като треньор е по-хубаво да избираш от по-голям брой играчи, но съм щастлив с тези, с които разполагам. За мен не е проблем малката селекцията за сега разполагам с това, след утре ще видим", каза още той.

Наставникът добави, че е добре винаги да се вкарват млади футболисти в първия състав.

"Играчите от академията винаги са били важни за Аякс, също съм използвал по 8 играчи от юношеските гарнитури в последните два мача, които изиграехме", коментира Щайн.