Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, говори на официалната пресконференция преди утрешния мач-реванш с Астана от третия предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят в Разград ще се проведе в четвъртък в Разград от 21:00 часа.

"Мисля, че Лудогорец е свикнал да играе през 3-4 дни мачове. От доста години насам влиза в групите на Лига Европа. Свикнали сме и знаем какво е да играеш през 3 дни мачове. В отбора се работи професионално и всички се стараят ние да се възстановим. Отборът е свеж и готов да покажем добро лице. Утре трябва да сме жадни за победата“, започна той.

"Астана е дисциплиниран отбор, който е здрав физически. Разчитат на статични положения. Ние обаче не трябва да се концентрираме върху тях, а върху нас си“, допълни капитанът на националния отбор.

"Още е рано да кажем, че сме се сработили с Руан, така както с Игор Тиаго. Всъщност двамата имат сходен стил на игра. Вие помните, че в началото Игор не започна добре, после се отпусна и започна да вкарва голове. На всеки му трябва време да се сработи с отбора. Надявам се Руан да вкарва повече от Игор“, каза Десподов.

Относно разликата в тревното покритие между Астана и Разград Десподов заяви: "Мисля, че там беше доста тежък терена. Ние винаги играем трудно на изкуствено игрище, защото в Европа играем предимно на естествено. Определено и не е само теренът. Играем у дома, пред собствена публика. От първата секунда да накараме Астана да се чувстват неудобно и да им покажем, че не ги чака нищо хубаво“.