Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана доволен от преждевременното спечелено първо място в Група "Е" на Лига Европа. "Мърсисайдци" победиха у дома австрийския ЛАСК с 4:0 и вече има 12 точки, с 4 повече пред втория в класирането при един оставащ мач.

"Ние сме на върха в класирането и това не може да се промени. Това е добре, много важно в натоварената, крайно натоварена програма, която ни очаква през декември", каза Клоп.

"Представянето ни беше наистина добро като футбол на терена. Също така никой не се контузи. Позитивните неща от този мач са много, единственият негатив е, че не затворихме двубоя по-рано", добави Клоп.

"За съжаление, кариерата ми не е такава, каквато бих искал аз да избирам като евентуално развитие. Трябва да взема това, което ми се изправи на пътя. В което и състезание да играем, то това се превръща в най-важното състезание за нас. Както сега в неделя играем мач от Висшата лига на Англия и това веднага се превръща в приоритет номер 1 за нас, определено и категорично", обясни още Клоп.