Треньорът на Аякс - Морис Стайн предупреди своите играчи да не подценяват Лудогорец на реванша от плейофния кръг в Лига Европа. Тимът от Амстердам спечели с 4:1 като гост в първия мач в Разград миналия четвъртък.

"Предполага се, че интригата е приключила след победа с 4:1 като гост в първия мач, но въпреки това няма да подценим съперника. Не бива да се държим арогантно и трябва да бъдем концентрирани на 100 процента. Работата ни е свършена наполовина, остава още едно полувреме.

След като поведохме с 4:0 в първия мач, през второто полувреме направихме със 100 паса по-малко в сравнение с първото. А и нашият вратар Джей Гортер трябваше да прави две трудни спасявания, допуснахме и гол.

Играчите си позволиха да се отпуснат, а това не трябва да се допуска, защото в такива ситуации не само резултатът е важен, но има по-голям риск да се стигне и до контузия. След почивката в Разград имаше сериозен спад в играта ни, а това със сигурност трябва да избегнем в реванша.

Стивън Бергхаус е болен и все още има температура. Но се надявам да бъде на разположение за мача в четвърптък", каза Стайн.