Доминик Янков, който беше в основата за българския шампион Лудогорец при успеха над нидерландския гранд Аякс, коментира представянето на своя клуб.

Първенецът на България Лудогорец приключи тазгодишното си участие в Лига Европа с победа. "Орлите" отпаднаха в плейофите от Аякс след успех с 1:0 на реванша в Амстердам. Въпреки минималния успех, разградчани отстъпиха с 1:4 в първия двубой и с общ резултат 2:4 отпадат от надпреварата.

“Това е историческа победа за български клуб. Радваме се, че успяхме да спечелим този мач, но нямаме пълното щастие, защото отпаднахме от Лига Европа.

По най-бързия начин си вдигнах главата и видях Матиас, че навлиза. С едно докосване успях да центрирам и за щастие той вкара. Със сигурност това е най-важната асистенция в кариерата ми, защото срещу по-добър отбор нямам асистенция все още.

Ние винаги имаме високи цели. Искаме да излезем възможно най-напред в ЛК и ще се стремим да се представим добре. Дай Боже да направим това, което иска треньора и клуба.

Треньорът е доволен, всички са щастливи и се надявам така да продължаваме.

Тази победа ни дава голямо мотивация, така че ще продължаваме да работим и дай Боже да имаме такива незабравими победи", заяви Янков.