НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 02:33


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Зам.-кметът на София Дончо Барбалов: Бул. "България" няма да се затваря изцяло по време на ремонта, градският транспорт ще продължи да се движи по маршрута си

Зам.-кметът на София Дончо Барбалов: Бул. "България" няма да се затваря изцяло по време на ремонта, градският транспорт ще продължи да се движи по маршрута си

1 Юли 2019 | 09:29 | Агенция "Фокус"
София. Бул. "България" няма да се затваря изцяло по време на ремонта. Това каза зам.-кметът на София Дончо Барбалов в интервю за предаването "Тази сутрин" по бТВ. Започна ремонт на участък от булевард "България" в София. Този път ще се подменя настилката от бул. "Черни връх" до бул. "Гешов". "Фрезова се част от настилката, предстои поставянето на специална мрежа за укрепването на пътното платно, след това поставяне на износващ слой за изключително тежко движение, каквото е по този булевард", обясни Барбалов. По думите му към края на седмицата изцяло ще бъде затворено Южното платно, като движението ще се извършва двупосочно в Северното, за да може да се приключи изцяло с ремонта в тази част на булеварда. "Около 20 юли ще започне и работа по Северното платно", посочи още Барбалов. "Движението по булеварда няма да бъде затваряно изцяло. Избрали сме летните месеци за ремонта, за да има минимално натоварване от гледна точка на трафика. Движението на трамваите също няма да се променя. Автобусите с номера 204 и 76 ще запазят маршрута си, но някои от спирките им ще бъдат променени", обясни още зам.-кметът.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

София: Започва ремонтът на бул. „България“

София: Започва ремонтът на бул. „България“

30 Юни 2019 | 07:27 | Агенция "Фокус"
София. Въвежда се временна организация на движението във връзка със започващия на 30 юни ремонт на пътните платна на бул. „България“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.
При първи етап< от 30 юни до 4 юли се забранява се влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. „България“ в участъка от бул. „Витоша“ до бул. „Пенчо Славейков“.
При втори етап от 5 до 19 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. „България“ в участъка от бул. „Акад. Иван Ев. Гешов“ до бул. „Черни връх“ като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно на булеварда в същия участък.
От 30 юни до 4 юли 2019 г. частично се променят маршрутите на автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604 само в посока пл. „Орлов мост“ както следва: от бул. „България“ след Професионалната гимназия по „Текстил и моден дизайн“ наляво по бул. „Витоша“, надясно по бул. „Пенчо Славейков“, по бул. „България“ и по маршрута си.
Разкрива се временна спирка на бул. „Пенчо Славейков“ след бул. „Витоша“ в посока пл. „Орлов мост“ за автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604;
От 04.30 часа на 5 юли до 24.00 часа на 19 юли 2019 г. частично се променя маршрутът на автобусна линия № 76 само в посока ж.к. „Гоце Делчев“ както следва: от бул. „България“, по бул. „Пенчо Славейков“, по бул. „Витоша“, надясно по ул. „Бяла черква“, по бул. „Петко Ю. Тодоров“, като автобусите да спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения участък от маршрута;
Частично се променят маршрутите на автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604 в посока НДК както следва: от кръстовище бул. „България“ – бул. „Акад. Иван Ев. Гешов“ – бул. „Петко Ю. Тодоров“ по северното пътно платно на бул. „България“ до кръстовище бул. „България“ – ул. „Проф. Фр. Нансен“ – бул. „Черни връх“ и по маршрута си;
Разкрива се временна спирка на бул. „България“ преди бул. „Петко Ю. Тодоров“ в посока НДК за автобусни линии №№ 204 и 304.
Закриват се спирки с код 0268 „Бул. Акад. Ив. Гешов“ на бул. „България“ в посока НДК за автобусни линии №№ 76, 204, 304 и 604 и с код 1736 ПГ „Текстил и моден дизайн“ на бул. „България“ в посока НДК за автобусни линии №№ 76, 204 и 604.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Продължава турската операция в Северна Сирия
Продължава турската операция в Северна Сирия "Извор на Мира" 13 октомври 2019 г.

ВИДЕО
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.