Защитникът на Унион Берлин - Леонардо Бонучи сподели, че желае някой ден да се завърне в Ювентус като старши треньор. Италианският национал даде обширно интервю пред испанското издание Marca, в което говори по доста теми.

"Днес съм по-спокоен и по-малко ядосан заради това, което се случи през лятото. Все още си говоря с много от бившите ми съотборници", призна централният защитник, който не получи нов договор от "старата госпожа" през лятото и напусна като свободен агент.

"Беше сериозна промяна в живота ми. Сам съм, семейството ми остана в Торино. Първият месец и половина беше много труден. Озовах се сам в град, който ми беше напълно непознат. Постепенно се научих да познавам определени хора, места, момчетата от отбора. Сега всичко е по-лесно", допълни италианецът.

"Всички знаеха какво е моето желание, но изживях този момент спокойно и зряло. Нужно е да се гледа напред. Миналото ми в Ювентус беше прекрасно. Исках да приключа кариерата си в отбора, но не стана. Спокоен съм, защото винаги съм давал максимума. Бях приятел с ветераните и пример за младите", смята Бонучи.

"Дали ще се върна? Това е една от целите ми. Искам да бъда треньор и ако успея да бъда в елита, Ювентус е отборът, който би ми харесало да водя. Юве е голям етап от живота ми. Благодарен съм на Андреа Аниели, Марота, Паратичи, Недвед. Има и един треньор, който винаги ми е помагал да раста - Антонио Конте", откровен е Леонардо Бонучи.