Днес ще се играят три изключително интересни мача от осмия кръг на италианската Серия А. Началото на маратона ще даде Интер, който приема Болоня от 16:00 часа.

"Нерадзурите" се радват на добра форма и днешният съперник е добра опция това да не се променя. В последния кръг на първенството играчите на Симоне Индзаги отнесоха Салернитана с респектиращото 4:0, като днес също се очаква подобен резултат.

В 19:00 часа Ювентус посреща Торино в градското дерби от кръга. “Биковете" ще опитат да стигнат до първата си победа в гостуване на “Алианц Стейдиъм" през 21 век. Последният триумф за Торино във визита на "бианконерите" е през вече далечната 1995 година.

Последният двубой в съботната програма на Серия А ще бъде между Дженоа и Милан. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в 20:00 часа. “Грифоните" нямат победа на собствения си стадион срещу “росонерите" от 2016 година.

През настоящия сезон Милан допусна само една загуба във всички надпревари. Тя бе в четвъртия кръг на Серия А, когато “Росонерите" се изправиха срещу градския си опонент Интер.