Треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира победата на своя отбор над Каляри в среща от междинния кръг на италианската Серия "А". 

С успеха "росонерите" се изравниха на върха в подреждането с кръвния враг Интер.

остана доволен от успеха с 3:1 над Каляри.

"Започнахме мача добре и можехме да поведем, но не бяхме съсредоточени. След това допуснахме гол заради невнимание. Справихме се добре да обърнем нещата в своя полза, залагайки на нашите принципи. Спечелихме труден мач", заяви Пиоли.

"Срещата бе сложна от тактическа гледна точка. Трябваше да бъдем балансирани, за да бъдем опасни, но се видяха и някои пукнатини. Контролирахме мача. Окафор се справи добре. Той може да действа като нападател, но и на крилото на мястото на Леао. Имаме доста поливалентни играчи. Може би само Чуквуезе може да действа само отдясно. През първото полувреме не допуснахме много положения, ако не броим гола, при който трябваше да бъдем по-внимателни. През второто полувреме сбъркахме някои пасове и дадохме възможности на съперника, но не е лесно да водиш играта 95 минути. Все пак трябва да се справяме по-добре", добви още наставникът на Милан.