Симоне Индзаги, треньор на италианския гранд Интер, беше доволен от разгромния успех на "нерадзурите" над Аталанта в отложен мач от италианския Серия "А". С победата тимът се доближи до титлата в "Скудетото", но наставникът на лидера в първенството все още не мисли, за първото място в края на сезона.

"В първите 10-15 минути Аталанта ни пресираше високо, така че трябваше да се нагодим към играта им. Не започнахме по обичайния начин, но след това успяхме да отбележим, ударихме греда, а през втората част излязохме с истинска ярост. Това са хубави знаци по пътя, по който сме поели, но трябва да продължим в този дух, без да даваме пауза", започна Индзаги.

"Не може да го отречем, отборът играе добре и това е така в последните две и половина години. Спечелихме трофеи, играхме на финала в Шампионската лига и имаме добра преднина на върха в класирането. Да не забравяме обаче, че през януари бяхме почти с равни точки с Ювентус. Натрупахме тази разлика в рамките на месец, така че тя може също толкова бързо да бъде стопена", добави още той.