Звездата на хърватския и световен футбол - Лука Модрич говори пред медии преди утрешния 1/4-финален мач от Световното първенство по футбол, който ще противопостави "ватрените" срещу петкратния световен шампион - Бразилия. Срещата ще се проведе на стадион "Едюкейшън Сити" от 17:00 часа. 

“Представихме се отлично с класирането за четвъртфиналите. Въпреки това, искаме повече. Знаем, че ни чака най-важният мач на турнира срещу един от фаворитите за титлата. От показаното досега те заслужено са на тази позиция. Ние трябва да изиграем най-добрия си мач и ще имаме шансове. Вярваме в нашите възможности", сподели на пресконференция носителят на "Златна топка" за 2018-а година. 

“Приятно е да слушам похвалите му. Той е страхотен човек и имаме отлични отношения. Той се разви много след пристигането си в Реал. Ще дам съвети на съотборниците си как да го спрат, но те са запознати с качествата му", заяви капитанът на Хърватия за своя съотборник в Реал (Мадрид) и настоящ опонент - Винисиус Жуниор.  

“Играл съм срещу Бразилия няколко пъти и все още не сме ги побеждавали. Надявам се да променим това. Бразилия има феноменални играчи на всяка позиция, някои от най-добрите играчи в света. Трябва да бъдем много агресивни, да не им позволим да играят. Много е важно, когато топката не е в нас, да сме агресивни. Нормално е да определят Бразилия като фаворит, но много пъти сме показвали, че не винаги фаворитите печелят. Това въобще не ни притеснява. Уважаваме всеки отбор, но вярваме в силите си", добави още хърватската звезда.