Адриен Рабио, който е един от най-добрите футболисти на актуалния световен шампиона Франция, коемнтира предстоящия 1/4-финален двубой на неговия отбор срещу Англия. Халфът на Ювентус открои силните страни на "трите лъва". 

“Англичаните имат много бързи играчи по фланговете, както и атакуващи крайни защитници, което е нещо, в което си приличаме. Те ще бъдат внимателни, защото имаме потенциала да им се противопоставим. Ще бъде открит мач с два тима, които са на сходно ниво. Това, което може да направи разликата, са статичните положения. Знаем, че те са много добри в тях, но ние не мислим да правим същата грешка, както с Дания. Ние не зависим от Килиан Мбапе, той просто е нашето основно оръжие, но имаме и други играчи и начини, за да постигнем разликата". категоричен беше Рабио. 

"Дешан? Той много е еволюирал. Има тези навици, но сега се справя много по-лесно със сегашната генерация. Намирам го за много открит и спокоен. През 2016-а гледах на нещата по различен начин, не виждах определени детайли. Сега виждам колко лесно се общува с него, което подобрява атмосферата в отбора," добави още футболистът на защитаващия титлата си световен шампион. 

Франция и Англия ще се срещат на терена в събота 10-и декември от 21:00 часа българско време на стадион "Ал Бейт" в Ал Хор, Катар.