Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев разкритикува представянето на футболистите през втората част, макар да спечелиха Вечното дерби срещу Левски с 3:1.

"Мисля, че най-доброто беше резултатът. Не беше най-добрият мач за нас, особено второто полувреме. Левски стоеше много по-добре от нас. Говорихме на полувремето. Казах им, че мачът все едно почва от 0:0, но не влязохме добре. Беше така през по-голямата част от мача", започна Белчев.

"Имахме скорост в атака. От там и грешката на Левски при третия гол. Това ни даде предимство. Има какво да се желае много, но добър резултат. Отборът трябва да се представя по-добре в защита. Другото е владението на топката. Трябва да имаме много по-добър контрол и да играем по-освободено, особено при 3:0 и да принудим противника да се съобразява с нас", добави той.

"Каранга има влияние върху играта. Футболистите трябва да знаят, че трябва да са готови във всеки един момент. Оставих Хайнц, мое решение. В другия мач може би друг. Утре имаме тренировка, ще преценим и ще се готвим за следващия мач. Мачът не е свършил, 90 минути се играе мачът. Ако Левски беше вкарал едно от положенията си през второто полувреме, при нас идваше напрежението".

"Всяка победа срещу Левски е добра. Направихме добра крачка, но ще си извлечем поуките, за да изглеждаме по-добре. Всяка победа е важна. Може би тази е най-добрата, защото имах малко време да работя с отбора", допълни треньорът на ЦСКА.