Популярни страници в социалните мрежи на ЦСКА-София и Левски влязоха в неочакван среднощен диспут. Става въпрос за един от официалните канали на 31-кратния шампион "Обединени спортни клубове ЦСКА" и "Синя приказка".

От "червения" лагер отбелязаха в публикация "сините", които обявиха, че са се пошегували в стар свой адресат. Всичко това се случва между 23:00 и 23:30 часа в неделя вечер (24 март).

По-интересно е продължението - "Вярно ли е, че благодарение на нашите сателити ще опитате да влезете в мача с Луноходец с пълния си потенциал?! Да не се окаже, че той стига само за поредната почетна загуба", с което се визира предстоящия мач между Лудогорец и Левски, който е дни преди Вечното дерби с ЦСКА-София.

"Като цяло и ние и вие ядем бой от Лудогорец, без значение с пълния или непълния потенциал...", отговарят от "Синя приказка".

"Да не се окаже, че след този мач сините ще са равностойни пак на всеки един от 5-тото до последното място", пишат от "Обединени спортни клубове ЦСКА", което остава без отговор.