Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич потвърди, че в отбора се чакат още нови попълнения и след привличането на бранителя Сейни Санянг.

Специалистът посочи, че през миналия сезон е била поставена добра основа, която трябва да бъде надградена. Илич каза, че отборът е изиграл силни мачове и е имал добри резултати, но накрая не е успял да спечели титла.

"Все още е твърде рано да говорим конкретни неща, защото тепърва започваме подготовката – заяви треньорът на ЦСКА-София. - Трябва да вървим крачка по крачка, за да поправим нещата, които не успяхме да направим миналата година".

Сръбският специалист потвърди, че с отбора се разделят Дауда Бамба, Жеферсон, Маурисио Гарсес и Галин Минков, който вече е в Локомотив (София).

Лазар Тюфегчич, който също е спряган за освобождаване, тренира с тима. Арменският национал Шираир Шагоян трябва да се включи в подготовката направо на лагера в Австрия.

Саша Илич коментира и първия съперник на ЦСКА-София в евротурнирите – румънския Сепси.

"Мисля, че това беше най-трудният противник, който можеше да ни се падне – каза той. - Това е млад отбор, но доста качествен. Вече десетина сезона са в елита на Румъния и са доста постоянни. Чакат ни изключително трудни мачове. През миналата година играхме контрола с тях и загубихме 0:4. Въпреки, че беше приятелски мач, видяхме, че са много тежък противник. Изтеглихме най-трудният противник, но ще дадем всичко от себе си, за да можем да ги отстраним. Със сигурност за нас ще бъде доста по-трудно, защото ще играем с добър отбор още в началото, но нещата са такива. Да, това, че все още не разполагаме нови попълнения, ще бъде трудно за нас, но предполагам, че така ще бъде и за нашите противници. Не трябва да се оплакваме, а да работим и с тези футболисти, с който разполагаме, да направим най-доброто".