Бившият вратар на ЦСКА – Ивайло Петров-Пифа, разкритикува представянето на отбора през есенния дял от сезона. Според него "червените" са играли силно само в рамките на едно полувреме.

"Тежка тема за мен. ЦСКА не играе нищо. Единственият – даже не мач, а полувреме, беше първото полувреме срещу Локо Пловдив. ЦСКА не показва този дух, този характер на отбор, който иска да стане шампион“, Пифа сподели в спортно предаване на "Господари на ефира“

"Чета, слушам, гледам – феновете пак били виновни. Футболът, спортът е за феновете. Ако не можеш на напрежение – бомбички, феновете влизат, викат, значи ти не си за Левски и ЦСКА“.

"Работил съм с Нестор. От това, което виждам, отборът няма изявен лидер. А един отбор… Ако нямаш лидер – за никъде не си. Няма кой да се нагърби, да хване моментите – да се скара, да вдигне духа. Това в ЦСКА го няма. Днешните футболисти са и малко разглезени и не търпят на критика. Не търпят да им казваш истината“.

"Опираме до финансови възможности. Не че г-н Ганчев няма пари. Аз всяка година казвам, че ЦСКА ще стане шампион. Сърцето ми и душата ми искат това нещо, но Лудогорец е фаворит. Особено след победата онзи ден. Не мога да кажа на черното бяло“, допълни Ивайло Петров.