Младоците Симеон Александров и Александър Бучков се завърнаха в ЦСКА-София от Пирин. Двамата бяха преотстъпени от 31-кратния шампион в Благоевград през лятото.

Те трябваше да получат повече игрово време на стадион "Христо Ботев“ и да трупат практика на елитно ниво, но по една или друга причина това не се случи. Освен това фланговите футболисти бяха измъчвани и от контузии.

Привлеченият от Септември през лятото на 2022 г. Александров изигра 12 мача през есента, повечето от които като резерва, като не успя да отбележи или да асистира. Бучков пък бе на терена само в три срещи именно заради споменатите травми. Двамата тренираха вчера на 100 процента, като все още не е ясно дали ще останат на "Армията“ за пролетния полусезон, или отново ще бъдат преотстъпени.

Участие във вчерашното занимание взе и вратарят на юношеския национален отбор до 19 г. Александър Божев. През есента младокът остави много добри впечатления под рамката на втородивизионния Литекс, където бе пратен под наем. Малко вероятно е стражът да остане в ЦСКА-София за пролетта, защото се нуждае от игрови опит, а червените разполагат с трима вратари – Бусато, Евтимов и Марин Орлинов.