Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, говори за предаването на Диема Спорт "Домът на футбола". Националът на Хаити коментира тежкият старт на сезона на "червените", които отпаднаха катастрофално от квалификациите на Лига на конференциите, а в България има 5 точки след първите 4 мача.

"Има много причини за слабия ни старт. Не показахме добро лице. Имаме много проблеми, с които трябва да се справяме. Всеки трябва да поеме отговорност. Трябва да бъдем единни и обединени в това положение“, заяви Назон.

"Разликата отпреди няколко месеца е голяма. Преди имахме страст. Вярвахме, че можем да спечелим всеки мач. Към момента не показваме нищо от това. Надявам се, че става дума просто за лош старт на сезона и скоро ще намерим начин да обърнем ситуацията и да започнем с победите. Не мисля, че загубената титла оказа сериозно влияние. Да, бяхме доста разочаровани, защото не ни достигна 1 точка. Стартът ни сега не е успешен, не знам какво се промени. Трябва да бъдем обединени. Когато се подкрепяме в съблекалнята, това се предава и на терена. Трябва да се върнем към това, което правихме в хода на цялата минала година", допълни още нападателят.

"Като футболисти трябва да приемаме смените на треньори. Новият наставник има хубави идеи. Трябва да се подобрим във всяко отношение. Не става въпрос за система на игра, а за влагането ни. Трябва да започваме всеки мач с идеята да го спечелим, а не да не го загубим. Това са коренно различни неща“, добави хаитянинът.