Младият полузащитник на ЦСКА-София Станислав Шопов получи награда за Играч №1 на 23-ия кръг в родната Първа лига. Слави коментира актуалните теми пред представители на медиите.

"Най-добре се чувствам зад гърба на нашите нападатели, като №10, но къде треньорът прецени и ме сложи, винаги ще давам 100% от себе си и ще гледам да не го разочаровам. В мача срещу Берое се видя, че за мен най-удобно е да играя зад нашите нападатели", започна Шопов.

"Имах един труден период, в който не играех, но и за момент не съм се отказал, продължих да тренирам, даже още повече. Доста дълго врече чаках този шанс и се радвам, че го сграбчих. Надявам се да продължа по същия начин и да нося победи на нашия отбор."

"За мен е чест да ме сравняват с такъв футболист като Тодор Неделев. Всеки ден съм тренирал с този футболист, накрая започнах и да играя мачове с него. Той е невероятен футболист и се надявам да постигна дори повече от това, което той е постигнал. Сигурен съм, че няма да ми се разсърди, ако говоря това. Знам колко е отдаден на футбола, колко обича футбола и живее с него и за мен е чест, че съм играл срещу Тодор Неделев", допълни Слави Шопов.