Около две седмици преди домакинството на ЦСКА срещу Лудогорец, което е на 10 декември, “армейците" са разпродали повече от половината от билетите за двубоя, което става ясно след справка, направена от колегите от "Тема Спорт".

Очаква се в следващите дни пропуски да бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион “Българска армия". Цените на билетите са между 10 и 20 лева, а достъп до ВИП ложата струва 130 лева.

Както е известно, двубоят с Лудогорец носи допълнителен заряд и емоция, тъй като този път той не е свързан само със спортно-технически особености и съперничеството между двата тима. Това ще бъде последният мач в историята на клуба, изигран на построения през 1967 година стадион “Българска армия" в този му вид. След много усилия “армейците" получиха разрешение да изградят ново съоръжение.

Очаква се дни преди мача с Лудогорец пропуските да бъдат изчерпани и стадионът да бъде претъпкан, така както бе и на последното домакинство срещу този съперник, загубено от “червените" с 0:1. Това означава, че над 15 000 зрители ще подкрепят ЦСКА в мач, който има шампионски характер.