В ЦСКА са бесни на поведението на централния защитник Енес Махмутович, съобщава "Тема Спорт". Неговият договор изтича и няма да бъде подновен, след като двете страни не се разбраха за заплатата и игровото време на национала на Люксембург. Така той кара последните си дни в Борисовата градина.

До момента 27-годишният футболист беше оставил добри впечатления с отношението си към тренировъчния процес и мачовете, но сериозно разочарова в двубоя с Локомотив Пловдив от последния кръг на плейофите. Централният защитник започна като титуляр в протоколния двубой, тъй като Християн Петров и Браян Кордоба получиха почивка преди баража в петък. Изглежда обаче Махмутович нямаше никакво намерение да си губи времето с битката за Европа, като направи всичко възможно да си изкара жълт картон, който е пети за него през сезона и му носи наказание.

След като главният съдия го помилва при две груби умишлени нарушения през първата част, в края на срещата той все пак изпълни целта си и бе санкциониран за реплики. Така бранителят няма да е на разположение на Стамен Белчев в петък и вече е изиграл последния си мач с червената фланелка.