Сърцатият защитник на ЦСКА - Християн Петров, отговори на няколко въпроса, зададени му от деца от школата на "армейците“. 

Пловдивчанинът си припомни първите стъпки във футбола.

"Когато ЦСКА ме потърси да дойда в школата. Бях на 14 години. ЦСКА е най-великият отбор като история и традиции в България. Не ми трябваше дълго време за мислене и реших да дойда тук", започна Петров.

"Мисля, че след като дойдох в ЦСКА, една моя детска мечта се сбъдна. Когато бях малък, нямах мислите, че ще стигна до това ниво, до което стигнах и ще запиша толкова мачове за моя любим отбор. Мечтата ми е да се покажа в топ 5 първенствата, а най-голямата ми мечта е да играя за Реал Мадрид."

"Доста е важно да спазваш режим на хранене и спане, да тренираш допълнително, защото за 1 час на терена няма как да се развиеш като футболист. Като следвате това стъпка по стъпка, ще стигнете до нашето ниво един ден."

"Запалих се по футбола покрай моите дядовци и моя баща. Любопитно беше, че първият мой мач беше Локомотив Пловдив - ЦСКА. Тогава не съм мислил, че ще играя в школата на Локомотив и първия отбор на ЦСКА", припомня си Петров.