Ръководството на ЦСКА призова привържениците на отбора да не се опитват да влязат на стадион "Българска армия" , където текат разрушителните дейности.

Ето какво гласи информацията от Борисовата градина:

"Информация за стадиона и призив към феновете

Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре.

Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде давана във всеки един етап от случващото се около стадиона.

На първи април поставихме началото на етап "Демонтаж" на ст. "Българска армия". Десетки експерти от фирма "Ростер" започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението.

Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта - Николай Николов. Професионалистите от "Ростер", които също отправят апел преди утрешното дерби.

В утрешния ден ще ви очакваме половин километър посока центъра, където в 14:45 ч. се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас!

В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. "Българска армия" от 10:00 ч. до края на първото полувреме на дербито.".