Стамен Белчев, треньор на ЦСКА, заяви, че тимът му е мислил основно за предстоящия бараж за Лига на конференциите при поражението на "армейците" от Локомотив (Пловдив).

"През по-голямата част от мача не успяхме да отговорим на агресията на Локомотив. Особено през първото полувреме стояхме далеч от противника, бяхме разкъсани и Локомотив много лесно превземаше пространства пред нашата врата. Радвам се, че доста млади момчета днес направиха дебют. Важно беше за тях да усетят атмосферата в такъв мач. За ЦСКА всеки двубой има значение, но днешният мач нямаше значение за класирането“, коментира наставникът на "армейците".

"Изиграхме мача с мисъл за баража, който ни предстои в петък. Направил съм си изводите на кои хора мога да разчитам и това ще бъде съобщено на ръководството. Всички сме разочаровани, но трябва да си извървим пътя и щом трябва - да минем през бараж, за да играем в Европа. Нямам предпочитан съперник. Всичко зависи от нас. Ако се представим добре и покажем истинските си възможности, мисля, че не трябва да имаме проблеми“, заяви Белчев.