Големият герой за ЦСКА-София при победата над проекта ЦСКА 1948 (2:1) Улаус Скаршем се закани да вкара два гола във Вечното дерби с Левски

"Фактът, че спечелихме. Когато вкарам и ние не стигнем до три точки, няма значение за мен", започна Скаршем.

"Мисля, че заслужихме победата. В крайна сметка спечелихме три точки, вкарахме два гола, те един, така че за мен е заслужено. Имахме възможности, които можехме да реализираме. Опитвам се да се адаптирам всеки ден, да се разбирам със съотборниците си, с треньорския щаб, с клуба, с феновете, така че е много добре. Много ми харесва в София и ЦСКА е страхотен клуб. Опитвам се да давам най-доброто от себе си и да се подобряваме всеки ден".

"Чувал съм за дербито. Доста як мач е. Мисля, че в това дерби ще вкарам два гола (б.р. мачът с Левски). Труден мач беше, защото се срещат два добри отбора. В крайна сметка спечелихме три точки, планът за мача сработи. Още съм нов в клуба. Мисля, че имам много какво да ви покажа. Това не е всичко, което мога. Мисля, че мога да имам асистенции и голове и да имам добри мачове. Ще бъде много готино, ако тримата стартираме мач заедно. В крайна сметка треньорът решава стартовата 11-орка за мача".

"Да, разбира се. Ще го препоръчам. В апартамента ми имам 2 спални и може да живее там. Обичам топката да е в краката ми и да бъде активен", завърши Скаршем.