Целта ни бе Лига Европа. За съжаление няма да се случи. Винаги излизаме за победа, не би трябвало да има промяна в нагласата в мачовете до края на сезона. Гоним второто място, макар че това не отива на клуб като ЦСКА, но в този момент сме изправени пред това. Това заяви треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев преди мача на тима си срещу Крумовград.

"Червените“ приемат новака в елита в двубой от 33-ия кръг, плейоф в "Топ 6“ на първенството. Двубоят е на Националния стадион "Васил Левски“ на 18 май (събота) от 17:45 часа.

"Очакваме оспорван двубой срещу отбор, който не е губил от началото на година, с добър треньор, с футболисти, които имат скорост в атака – анализира съперника Белчев. – Няма как да подценим Крумовград. Говорихме за това с играчите през седмицата. Трябва да подходим максимално отговорно, за да си свършим работата - победа. Мястото на Крумовград в първата шестица не е случайно“.

Стамен Белчев заяви, че няма как отсъствието на Фернандо Каранга да не се отрази.

"Всеки футболист е важен, липсата на всеки се отразява на отбора – заяви Белчев. - Ще се оправим с това, което разполагаме. Юрген Матай е със сериозна контузия. За съжаление той играеше последните мачове на болкоуспокояващи, не му е добро състоянието. Това е положението на този етап. Брадли де Нойер няма контузия, той игра срещу Лудогорец, проблемите там са други - няма да търпя недисциплинирани хора, които не са отдадени на клуба“.

Специалистът говори и за бъдещето си.

"Сега съм изцяло фокусиран върху първия отбор на ЦСКА-София, ръководството ще реши какво ще бъде моето бъдеще, не се притеснявам изобщо. Гледам утре да си свършим работата - заяви Белчев. - Не мисля изобщо за друго, освен за моята работа, която ни предстои тук. Слуховете, че съм вариант за треньор на Крумовград? Ако клубът няма да разчита на мен, все някъде трябва да работя - никой отбор не подценявам, още по-малко Крумовград. Със сигурност коментираме всички наши футболисти, както и отдадените под наем. На повечето от тях ще им дадем шанс да покажат, че са израснали, но имайте малко търпение".