Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов, сподели очакванията си за предстоящата среща между "орлите" и "армейците".

"Няма да е много приятно за феновете на ЦСКА точно в този двубой Лудогорец да стане шампион, но натам клонят нещата. Виждаме, че при "червените" има доста контузени, наказани и болни и предвид класата, която има в редиците на разградчани и домакинския фактор няма да е изненада, ако това стане. Доста играчи няма да са на линия за Стамен Белчев и това е от полза за Лудогорец. Освен това, ако ЦСКА загуби в Разград, а Черно море спечели на "Герена" срещу Левски, това означа, че "моряците" могат да излязат пред тях в класирането. До края има още няколко мача и ще е интересно. Може всичко да се случи. И ЦСКА имат шанс да са втори, както и Черно море", започна Стоянов пред "Мач Телеграф".

"Стамен Белчев пое отбора и според мен това беше правилен избор. Трябва да се дава повече възможност и време на родните треньори. Мисля, че има доста добри треньори в България, които могат да свършат сериозен обем от работа в ЦСКА. Просто трябва да им се гласува доверие и да им се даде време, за да наложат вижданията си. За мен ще е правилно Белчев да бъде начело на тима и след края на сезона. Когато дадеш повече време на един човек, той има по-голям шанс да се докаже. Ако той работи под напрежение и натиск, за да постигне нещо в кратки срокове, мисля, че трудно биха се получили нещата. Треньорите не са магьосници, че да постигнат резултати за отрицателно време. Белчев не е изградил този състав и не е правил селекция. Не е правил подготовката и съм сигурен, че прави всичко по силите си да постите нужните резултати с тези играчи, които има", продължи Стоянов.

"Виждаме, че Лудогорец в почти всяка среща са максимално концентрирани и мобилизирани. Знаем, че те ще се хвърлят в предстоящата среща за трите точки и ЦСКА трябва да внимава. Вероятно ще има много хора по трибуните и това ще е допълнителен стимул за играчите на Георги Дерменджиев", завърши Иван Стоянов.