Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде брифинг преди двубоя с ЦСКА 1948 за място в Лига на конференциите, който ще се играе утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски".

ЦСКА изпусна директен влак за Европа, завършвайки на трето място в генералното класиране на сезон 2023/24.

"Третото място е провал за ЦСКА. Длъжници сме на феновете. Надяваме да ни подкрепят утре, както винаги са го правили. Ще направим всичко възможно с една победа утре да се отблагодарим на феновете за доверието. Ще направим така, че противникът да се съобразява изцяло с нас и да сме отборът, който контролира играта през целия мач. Нищо не се е променило от последния път спрямо моето бъдеще, имайте малко търпение", коментира Стамен Белчев.

"На момчетата се плаща за да са  полезни до последния ден, в който са в клуба. Не се съмнявам в техния професионализъм", каза Белчев.

"Готови сме и за продължения, и за дузпи, но се надяваме да свършим работата си в редовното време. Трябва да има баланс между желание и емоции. Мач като мач, трябва да покажем най-доброто", каза още треньорът.

"Аз съм отговорен човек. Ако не се справим, ще си поема отговорността", отговори Белчев на въпрос дали ще подаде оставка при поражение от ЦСКА 1948 и отпадане на "армейците" от евротурнирите през следващия сезон.

"Срещу Черно море имаше 1000-процентова дузпа и ако беше отсъдена, мачът можеше да се развие по друг начин. Но тези неща са минали и ние трябва да гледаме да си подобряваме нещата. Резултатите не са добри, но като игра имаме лек напредък", коментира Стамен Белчев.