Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов, съветва феновете да не внасят допълнително напрежение около треньора Нестор Ел Маестро. Племенникът на Йордан Лечков коментира актуалните теми в лагера на 31-кратния шампион.

"Всеки казва, че Каранга е невероятен играч. През първият му престой на "Армията" се представи много добре. Това е факт! Не знаем сега в какво състояние е Каранга. Дано отново да се представи на добро ниво. Всеки казва, че трансферът му е супер. Дано успее да помогне на отбора", Стоянов сподели за "Мач Телеграф".

"Не мога да кажа дали се оформя ядро от норвежци на "Армията". Добре е, че има няколко играча от тази страна. Самите момчета се чувстват по-добре. Лошото е, че отново се взимат само чуждестранни футболисти и никой не гледа към българите. Това е най-големият проблем за повечето клубове у нас. Само легионери се взимаш, а с младите не се работи. Когато се работи и искаш нещата да се случват, съответно ще се случат рано или късно. А българите всеки ги избягва".

"Колкото до недоволството на феновете към Нестор Ел Маестро, съм на мнение, че трябва да се остави той да работи спокойно. Не виждам някой от родните отбори в този момент да блести с резултати. Важни са официалните мачове. Не бива да се скача срещу треньора. Най-лесно е да го критикуваш. Редно е да се остави да работи. В България е практика да се скача на треньорите и след няколко месеца да се сменят, но не бива да е така. Всеки има нужда от време. Трябва да се дава шанс на хората да работят по-дълго време", допълни Стоянов.